deuren-buiten-binnen.jpg

Jehee Kozijnen levert in Den Haag, Westland en omstreken verschillende soorten maatwerk deuren.

U kunt bij ons terecht voor bijv. binnendeuren, buitendeuren, schuifdeuren, voordeuren en terrasdeuren. Jehee Kozijnen maakt uw eigen ontwerp, idee of standaard deur, wat uw wensen maar zijn.

b7b1355ca00e6e3a328554c00215ef74_f171.jpg
0bcd42e09501f55ffa7c6e05a9e86a75_f207.jpg

De deur wordt door ons vakkundig afgehangen en uiteraard als U dat wilt voorzien van door U gekozen scharnieren, slot, kruk, rozetten en greep. 

Bij Jehee Kozijnen Den Haag heeft U  keuze uit kunststof, houten of aluminiumdeuren met elk hun eigen kenmerken en eigenschappen. Zie linksonder.

Heeft U verder vragen neem gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Politiekeurmerk Veilig Wonen

De inbreker buiten de deur houden? Begin met goed hang-en sluitwerk. Het toepassen van inbraakwerend hang- en sluitwerk geeft wel 90% minder kans op een inbraak. Goedgekeurde sloten op uw deuren zijn te herkennen aan het SKG®-merk met één tot drie sterren.

pkvw20skg20logos.jpg

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen® is er voor iedereen. Of u nu eigenaar of huurder bent van een bestaande woning of een nieuwbouwwoning.

U kunt uw deuren van  uw woning door Jehee Kozijnen laten aanpassen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. 
Dit betekent bijvoorbeeld dat uw deuren zijn aangepast en dat de sloten van uw voordeur en ramen minder makkelijk te forceren zijn. 

Deuren kunnen ook zijn voorzien van dievenklauwen of -pinnen aan de scharnierzijde. Hierdoor kan de deur aan die zijde niet geopend worden.

Centrale toegangspoorten

Jehee Kozijnen is ook gespecialiseerd in het maken van centrale toegangspoorten bijv. voor  flats, appartementencomplexen.

062.jpg
059.jpg
058.jpg