deuren-buiten-binnen.jpg

Jehee Kozijnen fabriceert, levert en plaatst kunststofdeuren in elke gewenste maat, stijl en model. Een groot voordeel van kunststof deuren is dat ze onderhoudsvrij zijn waardoor als U ze in normale conditie wil houden alleen maar heel af en toe hoeft schoon te maken. Jehee Kozijnen staat voor 25 jaar vakkenis waardoor Uw persoonlijke wensen en Uw levensstijl precies afgestemd kunnen worden op het ontwerp van Uw kunststof deur. Onze kunststofdeuren hebben een prachtige uitstraling en zullen vooral in combinatie met Uw kunststofkozijn(en) het visitekaartje van Uw woning zijn.

Binnendeuren, buitendeuren.....

In een woning vindt U verschillende soorten deuren: binnendeuren, buitendeuren, voordeuren en tuindeuren. Voor deuren aan Uw tuin kunt U bijv. ook denken aan mooie openslaande deuren. Wat U eigenlijk ook zoekt, wij voorzien in U in alle mogelijkheden. Op basis van Uw persoonlijke wensen en eisen.

Veiligheid

Jehee Kozijnen Den Haag levert uitsluitend kunststof deuren die brandveilig zijn dus moeilijk ontvlambaar en zelfdovend. Wanneer de ramen in contact komen met vuur zullen ze het vuur due nooit verspreiden. Voor de veiligheid is er uiteraard ook het Politie Keurmerk mogelijk.

Wilt U meer info over kunststof deuren of een van onze andere producten neem dan contact met ons op.