dakkapel-plaatsen-den-haag.jpg

 

dakkapel_jehee.jpg

Jehee Kozijnen levert zowel kunststof als houten dakkapellen. Elk heeft zijn eigen charme en voordelen. Bekijk hieronder voor meer info. Wilt u evt. nog meer informatie over de dakkapellen die Jehee Kozijnen levert en plaatst, neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Jehee Kozijnen levert en plaatst onderhoudsvrije dakkapellen in alle soorten en maten. Dat betekent: de schilderkwast hoeft nooit meer opgezocht te worden, want onderhoudsvrije dakkapellen hoeven nooit meer geschilderd te worden! Verder hoeven onderdelen niet meer vervangen te worden, alleen naar behoefte af en toe even schoonmaken. Dat bespaart u een hoop tijd en kosten! Nog niet te denken aan de enorme waardeverhoging van uw woning.Een ander groot voordeel om voor een dakkapel op uw woning te kiezen is natuurlijk dat het direct zorgt voor extra licht en ruimte in de bovenverdieping van Uw woning.

logo-voordelige-kozijnen-en-dakkapellen2.large.jpg

logo-voordelige-kozijnen-en-dakkapellen2.large.jpg

Kunststof

Hout

Jehee Kozijnen kan elk type dakkapel voor U fabriceren naar eigen wens qua kleur, vorm etc. Bekijk hieronder een aantal dakkapellen van Jehee Kozijnen die we het afgelopen jaar in Den Haag en omstreken geplaatst hebben.

2013-02-11_09.jpg

dddd.jpg

dk3.jpg

dk4.jpg

dakkapel-kunststof.jpg

dakkapel_jehee.jpg

dk5.jpg