Kozijnen-wateringen-bedrijf.jpg

Jehee Kozijnen is een timmer/aannemersbedrijf dat is opgericht in 1988. Door hoge kwaliteitseisen te stellen in onze ambachtelijke manier van fabriceren tegen een zeer aantrekkelijke prijs, onderscheiden wij ons duidelijk van andere timmerbedrijven wat heeft gezorgd voor al 25 jaar tevreden klanten. Wij verrichten ons timmerwerk in o.a. Den Haag, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Nootdorp, Pijnacker, Leidschenveen, Wateringen, Rotterdam en rest omgeving Westland.

CIMG0647.JPG

Jehee Kozijnen is uitgegroeid tot een zeer veelzijdig bedrijf dat zich bezighoudt met zeer veel verschillende projecten. Kunststof kozijnen en deuren, hardhouten ramen en puien, onderhoudsvrije kunststof dakkapellen, isolerende beglazing en aluminiumkozijnen. Het is maar een kleine greep uit het vele werk dat wij verrichten. Wij hechten veel waarde aan tevreden klanten waardoor wij altijd veel aandacht zullen hebben voor uw persoonlijke wensen, vragen en voorkeuren . Bovendien betaalt u bij ons een aantrekkelijke lage prijs!!!! 

088.jpg

 

 

Momentopname_3_25-1-2013_10-35.jpg

Ik ben Fred Jehee, directeur en oprichter van Jehee Kozijnen Den Haag. Mijn missie met het timmerbedrijf is goede kwaliteit leveren voor een acceptabele prijs. Bij ons zult u geen spijt krijgen van uw aankoop. Wij staan voor U klaar.