deuren-buiten-binnen.jpg

Jehee Kozijnen Den Haag levert en plaatst Uw houten deur volledig op maat en uiteraard naar eigen ontwerp.  Of u nu kiest voor een rustieke uitstraling of een moderne look, al uw ontwerpen zijn mogelijk(strakke uitvoeringen, paneeldeuren etc.). Houten deuren beschikken bovendien ook over veel positieve eigenschappen, zo hebben ze een uitstekende geluids-,warmte-,en koude isolatie en een prachtige natuurlijke uitstraling.

Houten deuren kunnen uit verschillende soorten hout gemaakt worden. Een zeer geschikt houtsoort is het hardhout dat bijv, vooral voor buitendeuren gebruikt wordt. Deze houtsoort noemen we maranti.

Vaak combineert men de houten deur met glas, het mooie hiervan is dat het voor veel licht en een ruimtelijk effect in Uw woning zorgt.

Veiligheid

Het hout van de deuren die Jehee Kozijnen levert beschikken over een grote brandveiligheid. De lage warmtegeleiding en de verkoling van het hout zijn brandvertragend.

Wilt U meer info over de houten deuren die Jehee Kozijnen Den Haag levert en plaatst of over een van onze andere producten, neem dan contact met ons op.

f249.jpg