kozijnen-kopen-goedkoop.jpg

KUNSTSTOF KOZIJNEN

Kunststof kozijnen worden tegenwoordig steeds meer toegepast. Dit omdat er gewoon heel veel voordelen aan verbonden zijn.  Belangrijk is dat ze duurzaam zijn waardoor ze dus lang meegaan. Verder zijn ze onderhoudsvriendelijk waardoor U er geen onderhoud aan heeft. Ook moeten we niet vergeten dat ze over een uitzonderlijke warmte-en geluidsisolatie beschikken.

Jehee Kozijnen levert kozijnen van het merk Gealan. Verder onderscheiden we o.a. het  vlakprofiel en het blokprofiel. Eerst bespreken we kort het vlakprofiel.Bij de constructie van dit vlakke profielsysteem staan efficiency en materiaaloptimalisatie centraal en daarmee worden hulpbronnen ontzien en milieu gespaard. Verder heeft het een grote geluids en warmteisolatie. De groot gedimensioneerde kadersponning verhoogt de onderhoudsvriendelijkheid.
Dit kozijnprofiel is verkrijgbaar met en zonder aanslag in alle Transcolor kleuren en in door en door pvc in de kleuren wit en crème. Dan nu  het blokprofiel.  Dit profiel wordt steeds meer toegepast. en is nieuw ontwikkeld. Hier zijn meer keuzemogelijkheden bij zijn vormgeving door de rechte, verdiepte vorm van het kozijnprofiel. Door de 5-kamer opbouw heeft dit profiel een verbeterde warmte- en geluidsisolatie. Er is een glaspakketdikte mogelijk tot 46 mm. Hiermee behoort een Uw van 1,1 W/m2K  tot de mogelijkheden.Het Blokprofiel kan geproduceerd worden met en zonder aanslag en in V-las of de rechte CLK-hoek.

             gealan.jpg      

 

veka-blok.jpg
veka-vlak.jpg
158.jpg
1299090778_alinea.jpg
DSC05359.jpg

Kleurenkaart

Jehee Kozijnen kan uw kunststof kozijnen in vele kleuren leveren. Hierdoor heeft u altijd een oplossing die past bij úw huis. Hieronder ziet u een overzicht van alle kleuren die beschikbaar zijn.

kleuren1.jpg

Kunststofkozijnen met houtlook.

Jehee Kozijnen Den Haag  levert sinds een jaar kunststofkozijnen met de authentieke houtlook. De kunststof kozijnen hebben dan de kenmerkende hoekverbindingen van een houten kozijn.  Deze kunststofkozijnen van Jehee hebben een dermate uitstraling dat ze niet van hout te onderscheiden zijn. Kiezen voor houtlook heeft naast het uiterlijke kenmerk ook andere voordelen.Zo hebben ze een hoge isolatiewaarde, zijn ze in alle kleuren leverbaar en krijgt U uiteraard 10 jaar garantie van ons. Wilt U meer informatie over het houtlook kozijn of wilt U een geheel vrijblijvende offerte opvragen neem dan contact met ons op.

Houtlook.jpg

HARDHOUTEN KOZIJNEN       

De huiselijkheid is een belangrijke eigenschap waarom mensen voor hardhouten kozijnen kiezen. Ze stralen warmte uit en geven daarom een klassiek gevoel. Ook beschikken houten kozijnen over een goede warmte-en geluidsisolatie en zijn tevens een natuurlijke vocht-en warmteregulaar.     

Hardhouten kozijnen kunnen in vele verschillende uitvoeringen geleverd worden en
naar de persoonlijke wens van ieder ingericht worden. Iedere uitvoering is
mogelijk en geen kleur is te gek. Tijdens de gebruiksduur kan de kleur door
middel van een schilderbeurt naar wens aangepast worden. Voor het kiezen van hardhouten kozijnen kiest u echt voor een natuurproduct. Hardhout wordt gemaakt uit traag groeiende bomen waardoor het sterk en compact is. Hierdoor kan het tegen een stootje. Als U kiest voor hardhouten kozijnen krijgt U echt een natuurlijke uitstraling in uw huis, dit omdat geen houtnerf hetzelfde is.

Ander voordeel is dat het een hele lange levensduur heeft, hardhouten kozijnen kunnen zon 50 tot 75 jaar mee, dus het is echt een toekomstinvestering.

178.jpg
107.jpg

ALUMINIUMKOZIJNEN

Bij alumium kozijnen kunt U kiezen uit twee uitvoeringen. Een gladde uitvoering of een structuurlak. Binnen-en buitenkant kunt U in aparte kleuren laten uitvoeren. Verder staan ze bekend om hun goede wind-en regenbestendigheid.  Ook zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk.

Aluminium kozijnen van Jehee zijn van een stevig materiaal, wat niet vervormt of breekt. Dit zorgt ervoor dat ze een lange levensduur hebben. Aluminium kozijnen hebben een ultramoderne uitstraling. Toch betekent dit niet dat ze alleen in moderne interieurs toegepast worden, ook bij bedrijven en klassieke huizen die toe zijn aan een opkikkertje passen onze aluminium kozijnen van Jehee perfect. Zakelijk, koel, maar zeker niet kil. Bij beschadigingen van aluminium profielen, kan een reparatie nogal gemakkelijk worden uitgevoerd.  Deze kozijnen roesten of rotten echter nooit! Een ander voordeel is dat ze geen vocht opnemen.

Meer info

Heeft U interesse in kunststof, hardhouten of aluminiumkozijnen of een van onze andere producten, vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

jehee_aluminium_kozijn_den_haag.jpg                        reynaers-aluminium-kozijnen.png