houten-kozijnen-vervangen-plaatsen.jpg

De huiselijkheid is een belangrijke eigenschap waarom mensen voor hardhouten kozijnen kiezen. Ze stralen warmte uit en geven daarom een klassiek gevoel. Ook beschikken houten kozijnen over een goede warmte-en geluidsisolatie en zijn tevens een natuurlijke vocht-en warmteregulaar.

Hardhouten kozijnen kunnen in vele verschillende uitvoeringen geleverd worden en naar de persoonlijke wens van ieder ingericht worden. Iedere uitvoering is mogelijk en geen kleur is te gek.Tijdens de gebruiksduur kan de kleur door middel van een schilderbeurt naar wens aangepast worden. Voor het kiezen van hardhouten kozijnen kiest U echt voor een natuurproduct. Hardhout wordt gemaakt uit traag groeiende bomen waardoor het sterk en compact is. Hierdoor kan het tegen een stootje. Als U kiest voor hardhouten kozijnen krijgt U echt een natuurlijke uitstraling in uw huis, dit omdat geen houtnerf hetzelfde is.

Ander voordeel is dat het  een hele lange levensduur heeft, hardhouten kozijnen  kunnen zon 50 tot 75 jaar mee, het is dus echt een toekomstinvestering.

 107.jpg

 

Meer info

Heeft U interesse in houten kozijnen of een van onze andere producten, vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.