ozijnen vervangen in Pijnacker of regio? Jehee Kozijnen is een bedrijf gespecialiseerd in vervanging kozijnen, deuren en isolatieglas. Ons bedrijf bestaat al 25 jaar en worden geroemd om onze tevreden klantenkring.

Oog voor kwaliteit is dan ook een kenmerk van ons bedrijf.  Jehee Kozijnen werkt alleen maar met kwalitatief hoogstaande producten van bekende merken zoals VEKA of GEALAN. De basis van ons bedrijf is kwaliteit te leveren tegen een zo scherp mogelijke prijs voor de klant.

Een aantrekkelijke prijsstelling gecombineerd met ons 25 jaar ervaring, kunde en vakmanschap zorgt ervoor dat u zeker tevreden zal zijn.

Onze kozijnen, deuren en andere producten worden in eigen fabriek gefabriceerd en u bent daarom verzekerd van een snelle en zekere levering.

Ook onze garantievoorwaarden zijn uitstekend te noemen. U krijgt van ons 10 jaar garantie.

Wilt u de ook de waarde van uw woning aanzienlijk zien stijgen en kiest u voor meer wooncomfort, neem dan eens contact met ons op voor meer info.

U kunt uiteraard ook een offerte opvragen. Onze filosofie is dat offertes altijd geheel vrijblijvend en gratis zijn. Na het overhandigen van onze op maat gemaakte offerte kunt u in alle rust een keuze maken.