Jehee Kozijnen Den Haag is Uw specialist in Kozijnen, Ramen , Deuren, Dakkapellen, Dubbel Glas, HR+ glas, HR++ glas, triple glas en al uw overig timmerwerk.

 

Wij zijn al 25 Jaar specialist in het produceren van kozijnen , ramen , deuren , dakkapellen, isolatieglas en machinaal timmerwerk. Wij kunnen u oog voor kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en energiezuinigheid garanderen.

Jehee Kozijnen Den Haag: onze doelstelling.

Wij houden niet van ontevreden klanten en zullen er binnen onze mogelijkheden alles aan doen onze klanten tevreden achter te laten met een uitstekend kwalitatief product. Jehee Kozijnen Den Haag werkt dan ook alleen met bekende kozijnen merken als GEALAN of VEKA. Bij ons stopt de service niet na het tekenen van de offerte of het afleveren/plaatsen van onze producten. 10 jaar garantie is standaard.  Wij hechten veel belang aan een goede naam en mede daardoor hebben inmiddels vele aannemers, bouw- en klusbedrijven en particulieren de weg naar ons bedrijf reeds gevonden.

Bedrijfsprofiel.

Jehee Kozijnen Den Haag is opgericht in 1988, begonnen als kleinschalig bedrijf in hartje Den Haag, maar sinds 10 jaar gevestigd  in Wateringen. Al onze producten vervaardigen wij in eigen timmerfabriek.  Wilt u meer info, neem dan contact met ons op of bekijk onze website.