Jehee Kozijnen Den Haag is een timmerbedrijf in regio Den Haag dat al 25 jaar gespecialiseerd is in: kozijnen, dakkapellen, schuifpuien, isolatieglas en deuren.

Oog voor kwaliteit is toonaangevend in de wijze waarop Jehee Kozijnen Den Haag het timmerbedrijf groot heeft gemaakt. Werken met alleen kwalitatief hoogstaande producten en veel aandacht voor persoonlijke voorkeuren en wensen van klanten staan bij ons bedrijf hoog in het vaandel.  

Onze kozijnen zijn van het merk VEKA of GEALAN en hebben elk hun eigen specifieke kenmerken en eigenschappen. Afhankelijk van de stijl van uw woning en uw smaak zal u uw keuze voor een bepaald  type kozijn maken. De keuze voor kunststofkozijnen wordt veelal gemaakt vanwege de lange levensduur en weinig onderhoud. Voor aluminiumkozijnen kiest men vaak als men gaat voor een strakke uitstraling. Houten kozijnen hebben juist een heel natuurlijke look en kunnen in elke gewenste kleur geverfd worden.

Uiteraard kunt u bij Jehee Kozijnen Den Haag naast uw kozijnen ook terecht voor onze geheel onderhoudsvrije dakkapellen, deuren in alle soorten en maten en isolatieglas. Bij het isolatieglas is tegenwoordig het zogenoemde wienersprossen helemaal van deze tijd waarbij er tussen het isolatieglas een metalen vakverdeling wordt gemaakt.

Ook voor ander timmerwerk kunt u bij ons terecht; balkonhekjes, terrasoverkappingen, tuinhuisjes.

Jehee Kozijnen Den Haag is gevestigd in Wateringen, nabij Den Haag.

Wilt u meer informatie betreffende uw specifieke wensen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt uiteraard gratis en geheel vrijblijvend een offerte opvragen.

Meer info vindt u op: www.jeheekozijnen.nl