isolatieglas-plaatsen-vervangen.jpg

Jehee Kozijnen biedt U diverse soorten isolatieglas.

Een investering die zichzelf terugverdient. Isolatie of dubbelglas zorgt voor een goede warmte- en geluidsisolatie en verhoogt het leef- of werkcomfort. Daarnaast resulteert het altijd in een lagere energierekening en is het beter voor het milieu dan gewoon glas.

Dubbelglas is een samengestelde eenheid van glas die uit twee of meerdere ruiten bestaat. De afstand tussen de ruiten wordt door middel van profielen aan de rand verkregen. Met behulp van een dubbel afdichtingsysteem ontstaat een hermetisch afgesloten eenheid. Tussen de glasbladen zit lucht of een ander gas.

Tegen inbraken is er speciale inbraakwerende dubbele beglazing ontwikkeld. Bij deze isolerende beglazing bestaat een van de twee glasbladen uit een gelaagde ruit. Dit zijn twee of meer glasbladen die door middel van een doorzichtige tussenfolie met elkaar zijn verbonden.

Ook is er het zogenaamde HR+ en HR++ isolatieglas. Dit glas zorgt voor een nog hogere isolatiewaarde dankzij een speciale coating. De coating zorgt ervoor dat warmtestraling wordt terugkaatst. 

jaja.jpg

Klik hieronder voor meer info.

Wienersprossen

Bij Jehee Kozijnen kunt u ook terecht voor wienersprossen. Hierbij wordt er tussen het isolatieglas een metalen vakverdeling gemaakt. Deze vakverdeling ziet er identiek uit als een normaal kader van een isolatieglas ruit.

Lees hier verder