koz.jpg

KUNSTSTOFKOZIJNEN

DSC05359.jpg

                 gealan.jpg         veka.jpg

   

                    veka-blok.jpg   veka-vlak.jpg

 

Kunststof kozijnen worden tegenwoordig steeds meer toegepast. Dit omdat er veel voordelen aan verbonden zijn.  Belangrijk is dat ze duurzaam zijn waardoor ze dus lang meegaan. Verder zijn ze onderhoudsvriendelijk waardoor U er geen onderhoud aan heeft. Ook beschikken ze over een uitzonderlijke warmte-en geluidsisolatie en blijven er heel lang mooi uitzien .

   158.jpg      1299090778_alinea.jpg

 

Jehee Kozijnen levert in Westland, Den Haag en omgeving zowel kozijnen van het merk GEALAN als van Veka. Verder onderscheiden we o.a. het  vlakprofiel en het blokprofiel. Eerst bespreken we kort het vlakprofiel.Bij de constructie van dit vlakke profielsysteem staan efficiency en materiaaloptimalisatie centraal en daarmee worden hulpbronnen ontzien en milieu gespaard. Verder heeft het een grote geluids en warmteisolatie.De groot gedimensioneerde kadersponning verhoogt de onderhoudsvriendelijkheid.
Dit kozijnprofiel is verkrijgbaar met en zonder aanslag in alle Transcolor kleuren en in door en door pvc in de kleuren wit en crème. Dan nu  het blokprofiel.  Dit profiel wordt steeds meer toegepast. en is nieuw ontwikkeld. Hier zijn meer keuzemogelijkheden bij zijn vormgeving door de rechte, verdiepte vorm van het kozijnprofiel. Door de 5-kamer opbouw heeft dit profiel een verbeterde warmte- en geluidsisolatie. Er is een glaspakketdikte mogelijk tot 46 mm. Hiermee behoort een Uw van 1,1 W/m2K  tot de mogelijkheden.Het Blokprofiel kan geproduceerd worden met en zonder aanslag en in V-las of de rechte CLK-hoek.

 Kleurenkaart

Jehee Kozijnen kan uw kunststof kozijnen in vele kleuren leveren. Hierdoor heeft u altijd een oplossing die past bij úw huis. Het is zelfs mogelijk om binnen en buiten aparte kleuren te kiezen. Hieronder ziet u een overzicht van alle kleuren die beschikbaar zijn.

 

kleuren1.jpg

Kunststofkozijnen met houtlook.

Jehee Kozijnen Den Haag  levert sinds een jaar kunststofkozijnen met de authentieke houtlook. De kunststof kozijnen hebben dan de kenmerkende hoekverbindingen van een houten kozijn.  Deze kunststofkozijnen van Jehee hebben een dermate uitstraling dat ze niet van hout te onderscheiden zijn. Kiezen voor houtlook heeft naast het uiterlijke kenmerk ook andere voordelen.Zo hebben ze een hoge isolatiewaarde, zijn ze in alle kleuren leverbaar en krijgt U uiteraard 10 jaar garantie van ons. Wilt U meer informatie over het houtlook kozijn of wilt U een geheel vrijblijvende offerte opvragen neem dan contact met ons op.
 
Houtlook.jpg

 

 

 

Meer info?

Heeft u interesse in kunststofkozijnen of een van onze andere producten, vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

 

 
 
 
 
 
 
 
 

kunstof_ramen.jpg

Kunststofkozijnen zorgen voor een grotere veiligheid

Een belangrijk aspect van kunststofkozijnen is dat ze voor een grotere veiligheid in huis zorgen. Zo zijn ze moeilijk ontvlambaar en zelfdovend.  Extra wanddikte zorgt bovendien voor stabiliteit en ook het politiekenmerk veilig wonen is mogelijk. Veiligheid is een belangrijk punt bij Jehee Kozijnen Den Haag waar dan ook veel aandacht aan besteed wordt.

 

 

draai2.jpg

 

  • Lange levensduur
  • Geen onderhoud
  • uitstekende warmte-  en geluidsisolatie
  • Leverbaar in veel kleuren
  • Binnen en buiten aparte kleuren mogelijk
  • Veiligheid:moeilijk ontvlambaar en zelfdovend
  • Stabiliteit
  • Prachtig qua look

   timmerbedrijven+contact.jpg

                    gh.png

 

 

 

 

 

 

JEHEE KOZIJNEN

Voor al uw kozijnen in de regio Den Haag en Westland.