probbbb.jpg

Wienersprossen

Bij Jehee Kozijnen kunt u ook terecht voor wienersprossen. Hierbij wordt er tussen het isolatieglas een metalen vakverdeling gemaakt. Deze vakverdeling ziet er identiek uit als een normaal kader van een isolatieglas ruit.

Lees hier verder

Offertes zijn altijd geheel vrijblijvend en gratis.

Jehee Kozijnen  Den Haag is een  bedrijf  dat bekend staat om zijn vrijblijvendheid in de oriënterende fase van de klant. Offertes zijn bij ons altijd geheel vrijblijvend en wij geven de klant alle tijd om in rust zijn of haar keuze te maken. Uiteraard staan wij voor al uw vragen en/of opmerkingen paraat om deze goed mogelijk voor u in te vullen. Maar niets is vervelender om steeds maar weer gebeld te worden met de vraag of u al een keuze heeft gemaakt. 

 

BTW verlaging van 21% naar 6%

Het kabinet heeft een onderhandelaars akkoord bereikt over de woningmarkt. De plannen voor huurverhogingen, strengere hypotheek regels en een heffing voor woningcorporaties worden afgezwakt. Ook wordt het BTW tarief voor renovatie en verbouwingen verlaagd van 21% naar 6%, hetgeen natuurlijk zeer van belang is wanneer u thans overweegt om bijv. kozijnen/dakkapellen/isolatieglas etc. te laten plaatsen.

Per wanneer en voor hoe lang geldt deze regeling ?

De BTW verlaging van 21 naar 6% gaat in per 1 maart 2013 en duurt een jaar.
Let op: BTW verlaging geldt niet voor de gehele opdracht. De BTW verlaging geldt uitsluitend voor het arbeidsdeel van de opdracht die Jehee Kozijnen Den Haag uitvoert en wordt dus niet toegepast op de kunststof kozijnen, schuifpuien en gevelbekleding als product zijnde !
Al met al spreken we hier toch al snel over een zeer flinke besparing die zeker de moeite waard is.

untitled.jpg


Jehee Kozijnen Den Haag bestaat 25 jaar!

Jehee Kozijnen verzorgt voor U al uw timmer-en kluswerk. Kunststofkozijnen, hardhouten ramen en puien, onderhoudsvrije dakkapellen, isolatieglas HR+/HR++/triple glas en aluminiumkozijnen zijn maar een kleine greep uit de producten die wij in onze eigen timmerfabriek fabriceren en plaatsen. Basis is het vakmanschap en onze ervaring waarmee we U uitstekend advies kunnen geven. En dat dit jaar precies 25 jaar! Oog voor kwaliteit en aandacht voor persoonlijke wensen is het uitgangspunt voor ons bedrijf. Bij ons bent U gegarandeerd van een uitstekend eindproduct.


verdieptkozijn.jpg

 

Gemeente Leidschendam-Voorburg geeft subsidie op HR++ glas.

 

In 2013 stelt de gemeente Leidschendam-Voorburg budget beschikbaar voor het isoleren van uw woning. Dit betekent dat als U in de gemeente Leidschendam-Voorburg woont en U van plan bent om nieuwe kozijnen met HR++ isolatieglas te plaatsen of in uw bestaande kozijnen HR++ te plaatsen U de subsidieaanvraag in gang kan zetten.

Kijk hieronder voor meer informatie:

Gemeente Leidschendam Voorburg subsidieaanvraag isolatieglas HR++


NIEUW! Tuinhuisjes!Bij Jehee Kozijnen.

Lees meer.


De invloed van kozijnen en het licht in uw woning.


De natuur en het licht van buiten zijn prima naar binnen te brengen. Door de ruimte in uw woonkamer volledig af te sluiten van buiten ontstaat vaak een opgesloten gevoel. Met de mogelijkheden van de hedendaagse kozijnen is dat verleden tijd.

Lees meer.


 
 
 
 
 
 
 


Volg Jehee Kozijnen Den Haag op facebook.

Heeft U al eens een kijkje genomen op onze Facebook-pagina?

De pagina bevat allerlei fotos van projecten, nieuwtjes en verdere info.

FACEBOOK

 

 

 

Naamloos.jpg

 


 

Standaard 10 jaar garantie bij Jehee Kozijnen Den Haag.

Al onze merken en producten zijn van onmiskenbare topkwaliteit! Jehee Kozijnen Den Haag is van mening dat bij een topkwaliteit ook een topgarantie hoort. Op al onze kunststof kozijnen, onderhoudsvrije dakkapellen, isolatieglas etc. geldt dan ook een garantie van maar liefst 10 jaar. Mocht U toch onverhoopt een ongemak constateren dan staan wij zeer snel paraat dit te verhelpen.

Natuurlijk is het niet iets waar je als klant bij stilstaat, maar het geven van garantie als bedrijf is pas echt iets waard bij een bedrijf dat zelf de garantietijd overleeft. Jehee Kozijnen Den Haag bestaat dit jaar 25 jaar! Onze garantie is dus echt.

 


 

 
 

Kozijnen en hun beglazing

Bij het plaatsen van nieuwe kozijnen bij Jehee Kozijnen Den Haag  is de beglazing uiteraard bij de prijs inbegrepen. Nieuwe beglazing zorgt voor dubbel voordeel op de isolatie.

Het vervangen van kozijnen kan om verschillende redenen gunstig zijn. De belangrijkste reden is beschadiging/houtrot aan de oude kozijnen. Vervangen kan in zo’n geval voordeliger uitpakken dan renovatie van de betreffende  kozijnen. Laat u uw beschadigde raamkozijnen vervangen, dan profiteert u direct van nog meer voordelen:

  • Verbeterde isolatie 
  • Verbeterde veiligheid 
  • Verbeterde uitstraling/look van uw huis

Lees meer.


Kozijnen Woordenboek.

Beslag
Onderdelen nodig voor het bewegen van zowel de kunststof kozijnen als de hardglazen deuren.

Dagkanten
De muren aan de binnen zijde van het kozijn, of de deur.

Draaikiepdeur
Kan zowel in een kiepstand en ventilatiestand gezet worden als compleet geopend worden.
 
Draaikiepraam
De vleugel van het raam kan kiepen, als ventilatiestand, maar kan ook helemaal opengezet worden.
 
 
 
 
 
 
 
 

beglazing.jpg

 

 

s733ozcsoy2DfwBt1limy.JPG


JEHEE KOZIJNEN

Voor al uw kozijnen in de regio Den Haag en westland