jk.jpg

De invloed van kozijnen en het  licht in uw woning.

De natuur en het licht van buiten zijn prima naar binnen te brengen. Door de ruimte in uw woonkamer volledig af te sluiten van buiten ontstaat vaak een opgesloten gevoel. Met de mogelijkheden van de hedendaagse kozijnen is dat verleden tijd.
Lekker, luxe en comfortabel wonen is voor veel mensen zeer  belangrijk. Er wordt van alles gedaan om de woonkamer een eigen karakter te geven. De keuze voor goede en vooral lichtdoorlatende kozijnen wordt door veel mensen vergeten. De invloed van de kozijnen op de sfeer en het gevoel van ruimte in de woonkamer is vele malen groter dan menigeen zou verwachten. 

Kozijnen zijn zeer gezichtsbepalend in een kamer. Waarom besteden we vaak meer aandacht aan een schilderij in huis dan aan het kozijn. Kozijnen trekken meer aandacht dan wij zo in eerste gedachte zouden denken, ze zorgen voor baIans in een kamer en brengen het gevoel van buiten naar binnen. Daglicht is overigens het medicijn tegen een winterdepressie. Wanneer het buiten koud is en het zonnetje de kamer inschijnt geeft dat een zeer behaaglijk gevoel. 

Een kozijn is een kozijn.

Vroeger waren vrijwel alle kozijnen identiek. Tegenwoordig zijn er grote verschillen. Zo zijn er 3 soorten kozijnen waarvoor u bij Jehee Kozijnen Den Haag terecht kunt:- Alumunium kozijnen- Houten kozijnen- Kunststof kozijnen

 

jehee_aluminium_1.jpg

JEHEE KOZIJNEN

Voor al uw kozijnen in de regio Den Haag en westland.