jk.jpg

Bij het plaatsen van nieuwe kozijnen bij Jehee Kozijnen Den Haag  is de beglazing uiteraard bij de prijs inbegrepen. Nieuwe beglazing zorgt voor dubbel voordeel op de isolatie.

Belangrijkste redenen

Nieuwe kozijnen en beglazingHet vervangen van kozijnen kan om verschillende redenen gunstig zijn. De belangrijkste reden is beschadiging/houtrot aan de oude kozijnen. Vervangen kan in zo’n geval voordeliger uitpakken dan renovatie. Laat u uw beschadigde raamkozijnen vervangen, dan profiteert u direct van nog meer voordelen:

  • Verbeterde isolatie 
  • Verbeterde veiligheid 
  • Verbeterde uitstraling/look van uw huis

Gaat u vooral voor het verbeteren van de isolatie van uw woning, dan werkt dit voordeel vaak dubbelop. Nieuwe raamkozijnen bieden de mogelijkheid om ook te kiezen voor nieuwe beglazing met goed isolerend dubbel glas.

Dubbel voordeel

In oude ramen zit vaak ook enkel of verouderd dubbel glas. De constructie kan het gewicht van nieuw glas dan niet aan. Laat u uw raamkozijnen vervangen door nieuwe exemplaren, dan ontstaat ook de mogelijkheid voor beter isolatieglas. Zo levert uw investering in het vervangen van kozijnen U bij Jehee Kozijnen Den Haag dubbel voordeel op de isolatie van uw woning, en dus ook meer besparing op uw stookkosten van uw woning.

HR++ glas meestal inbegrepen

Bij nieuwe kozijnen hoeft u meestal niet expliciet te kiezen voor isolatieglas. In nieuwe kozijnen zit doorgaans standaard HR++ glas, de populairste glassoort in Nederland. HR++ glas isoleert zeer goed, door een speciale coating en door het laagje edelglas tussen de twee glasplaten. Deze beglazing houdt de warmte zeer goed binnen, zodat u de temperatuur in huis goed kunt reguleren.

 

Hout, kunststof of aluminium

Nieuwe kozijnen zijn tegenwoordig altijd ingesteld op isolatieglas. Het materiaal waar u voor kiest heeft daarop geen invloed. Of de constructie nu van hout, kunstof of aluminium is, het is altijd mogelijk om er bijvoorbeeld HR++ glas in te zetten.

 
 

JEHEE KOZIJNEN

Voor al uw kozijnen in de regio Den Haag en Westland.